On The Web

You are here

Hueyda El Saied expose au Cercle Münster

http://www.femmesmagazine.lu/culture/expositions/5873-hueyda-el-saied-expose-au-cercle-muenster


Piktura, arti tjetër i Hueyda El Saied, Elia Zaharias dhe Mimoza Ahmetit
http://mapo.al/2014/02/08/piktura-arti-tjeter-hueyda-el-saied-elia-zaharias-dhe-mimoza-ahmetit/


Un’opera d’arte, chiamata ‘amicizia’
http://www.artistialbanesi.it/unopera-darte-chiamata-amicizia-hueyda-el-saied/


Hueyda El Saied. Një interpretuese e vetme për një duet artistik: balet-pikturë
http://www.diaspora.al/kulture/interpretues-vetme-duet-artistik-balet-pikture


Hueyda El Saied: Kam miq, që janë martuar nëpërmjet internetit
http://intervistat.blogspot.fr/2013/04/hueyda-el-saied-kam-miq-qe-jane-martuar.html


Hueyda el Saied - Ambasadore e të Drejtave LGBT
http://www.pinkembassy.al/node/527


Hueyda El Saied afishohet “rrugëve” të Parisit
http://thashethe.me/hueyda-el-saied-afishohet-“rrugeve”-te-parisit/


Hueyda, sherbet për bakllava!
http://www.revistapsikostil.com/index.php?option=com_content&view=article&id=85:hueyda-sherbet-per-bakllava&catid=53:psiko-portret&Itemid=101


Rrëfimi i Hueydës: Festivali në Shkodër
http://www.yllpress.com/3308/rrefimi-i-hueydes-festivali-ne-shkoder-dhe-dashuria-me-benjaminin.html


Hueyda El Saied largohet nga Shqipëria
http://vip.shqiperia.com/art/6570/Hueyda-El-Saied-largohet-nga-Shqiperia.html


Hueyda: Pushimet më të bukura me familjen!
http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/hueyda-pushimet-me-te-bukura-me-familjen-92001.html#sthash.mDjcbK2T.dpuf


Hueyda El Saied: Për momentin po bëj piktura, s’kam plane për televizion
http://www.balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=13993


Driton Siqeca:Përvoja ime me Hueyda El Saied
http://merbraha.com/index.php?news=1979


Hueyda El Saied: “E dashuruar, por nuk kam në plan të martohem”
http://lajme.parajsa.com/Kulture/id_108106/


Hueyda El Saied vazhdon të jetë single
http://www.albeu.com/showbiz/hueyda-el-saied-vazhdon-te-jete-single/90878/


Hueyda : Si i binda të pasurit shqiptarë të bjenë bamirësi

http://www.panorama.com.al/hueida-si-i-binda-te-pasurit-shqiptare-te-bejne-bamiresi/


Hueyda - The Human - Tree Painter

http://www.hoctok.com/hueyda-el-saied.html


Exposition Hueyda El Saied 

http://www.munster.lu/en/event/exposition-hueyda-el-saied


 

About

Hueyda El Saied is a painter, writer, tv presenter, professional dancer and human rights jurist.

She was born in Tirana, the capital of Albania, and is a mixture of Sudanese and Albanian blood. She is a polyglot possessing perfectly four languages like English, French, Italian and Albanian.

She graduated from the ”Jordan Misja” art high school and got a degree of law from the “University of Tirana”.  Read More...

Upcoming Exhibition

coming soon...

NEWLETTERS

Make sure you son't miss latest news and get notices about my new work, stay tuned!